Někdy se vám prostě stane, že v lednici máte jen dráty a tmu. A přitom žaludek také svádí boj s prázdnotou. To byl mimochodem nedávno můj připad.
Pokud ale vaříte pravidelně, parmezán a těstoviny se doma vždycky najdou.
Zkuste šáhnout po bylinkách! Taková šalvěj není dobrá jen na čaj, věřte mi. A co víc, budete příjemně překvapeni. Nejen časem stráveným v kuchyni!
Ingredience, nechám na vás, záleží na počtu osob:
Pokud ale vaříte pravidelně, parmezán a těstoviny se doma vždycky najdou.
Zkuste šáhnout po bylinkách! Taková šalvěj není dobrá jen na čaj, věřte mi. A co víc, budete příjemně překvapeni. Nejen časem stráveným v kuchyni!
Ingredience, nechám na vás, záleží na počtu osob:
- těstoviny ideálně nudle, ale můžou být i špagety
- máslo
- šalvěj ideálně čerstvá, ale i sušená je naprosto ok
- nastrouhaný parmezán
- pepř a sůl podle chuti
1. Těstoviny uvařte dle návodu.
2. V pánvičce nebo hrnku rozehřejte máslo, až bude mít pěkně nazlátlou barvu, přihoďte šalvěj /na jednu porci tak 4-5 lístků/ a buď nalejte na těstoviny nebo je naopak nasypte na máslo. Promíchejte.
3. Na závěr posypte parmezánem, dle chuti opepřete a osolte.
Žádné komentáře :
Okomentovat